Tarieven

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor actuele beschikbare plaatsen zie kolom "beschikbaarheid". 

Merade Kinderopvang is jaarlijks gesloten: 2 weken in de meivakantie, 2 weken in de grote schoolvakantie, een week tussendoor en de Kerstvakantie. Mijn vakantieoverzicht wordt in januari van het betreffende jaar bekend gemaakt.

Mijn tarieven:

gastoudertarief: € 6,10 per uur
De minimale af te nemen uren per dag zijn 9 uur.

Per 1-6-2020 wordt mijn tarief voor 2 dagen of meer € 6,50 per uur en voor 1 dag € 6,80 per uur, geen kosten voor een gastouderbureau. Er hoeft geen gastoudertarief meer betaald te worden omdat ik ga over stappen per 1-6 naar de Gastouder Coöperatie, hiervoor betaal ik aan de Coöperatie een vast bedrag per kind per maand. De af te nemen minimale uren blijven 9 per dag.

Het vaste tarief van GOB De Speelgarage (www.de speelgarage.nl) is € 0,60 per uur met een maximum van € 80,- per maand per gezin (plus mijn tarief per uur).

Alle kosten (uurtarief Merade Kinderopvang en GOB De Speelgarage) zijn aftrekbaar bij de belastingdienst tot een bedrag van € 6,27 (per 1-1-2020) per uur. Let u er wel op dat u binnen 3 maanden na aanvang van de kinderopvang uw tegemoetkoming kinderopvang bij de belastingdienst aan vraagt. Na deze 3 maanden krijgt u geen vergoeding meer voor de periode ervoor.

Zie ook de website van de belasting: www.toeslagen.nl.